Alkatrész kategóriák

Vásárlási feltételek

Cégadatok

Név: Timx Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 2942 Nagyigmánd, József A. u. 30.
Telephely:
2942 Nagyigmánd, Ácsi út 25.
Telefon: +36 34/556-041
Cégjegyzék szám: 11-09-008679
Bejegyzés dátuma: 2002.05.13.
Adószám: 12827046-2-11

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12029004-00161868-00100007

Elérhetőség a Kapsolat menü alatt.

Nyitvatartás:

     hétfő – péntek: 08-16

     szombat: 8-12

     vasárnap: zárva

 

Regisztráció

Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. Képeink minden esetben saját készítésű képek!

Ha vásárolni szeretne, szükséges regisztrálnia magát. Így adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mivel a következő vásárlás alkalmával elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is.

 

Vásárlás menete

A megvásárolni kívánt termékeket a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a "Pénztár" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.

A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási címet, szállítási módot, fizetési módot, majd ismét a kosarának tartalmát. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.

A "Rendelés jóváhagyása" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését, melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk. Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt, mely ezt követően nem vonható vissza és nem módosítható.

Bármilyen kérdése, problémája merülne fel, kérem keressen minket a +36 34/556-041 telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésére!

 

Szállítási módok, áruátvétel:

Webáruházunkban utánvételes, és bolti áruátvételes vásárlás lehetséges. Az Ön megrendelésének házhozszállítását a DPD Hungária Kft. futárszolgálata végzi. A szállítási költség két alkalommal történő kézbesítést foglal magában. A szállítást végző futár minden esetben telefonon egyeztet időpontot Önnel, ezért kérjük pontos telefonszám megadását.  Az utánvételes megrendelés szállítási költsége 1.990 Ft.  Amennyiben Ön a személyes átvételt jelöli meg, úgy a 2942 Nagyigmánd, Ácsi út. 25 szám alatti címen működő telephelyünkön van lehetőség a megrendelt árucikkek átvételére.

Szállítási határidő általában a beérkezett megrendelés feldolgozásától számított 1-2 munkanap.

 

Fizetési módok:

Személyes vásárlás esetén kizárólag készpénz, házhozszállítás esetén utánvételes készpénz fizetés és banki előre utalás lehetséges. A banki átutalással kérjük mindenképpen várja meg a küldemény hiánytalan rendelkezésre állásáról szóló értesítést!

 

ÁSZF:

Vásárlás előtt kérem minden esetben olvassa el oldalunkon az Általános Szerződési Feltételeket!

Kamionmentés

Meghibásodott, balesetet szenvedett, műszaki hibás nyerges vontatók, ponyvás tehergépkocsik és félpótkocsik hazaszállítása.

Megnézem

kamion mentés

man